FALKÖPINNGSTIDNING TOG EMOT INSÄNDARE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MEN ÄNDRADE TILL ICKE SÄGANDE RUBRIK OCH KORTADE TEXTEN | Sverigedemokraterna i Falköping

FALKÖPINNGSTIDNING TOG EMOT INSÄNDARE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MEN ÄNDRADE TILL ICKE SÄGANDE RUBRIK OCH KORTADE TEXTEN

HÄR KAN NI LÄSA HELA INSÄNDARE I SIN HELHET ( länk till tidningen nederst)

Wow, sjukvård till hela jorden!

Vi i Sverige har nästan gratis sjukvård och tandvård till alla, till alla människor i hela värden. Undantagna är svenska medborgare och människor med uppehållstillstånd. De skall betala.

Visste ni inte det? Låter det konstig? Speciellt nu förtiden, när vi läser om köer till många behandlingar både på sjukhusen och hos tandläkarmottagningar. Men det är sant. Tur för oss att inte alla människor i hela värden vet om det. Då skulle vi se KÖER.

Dags att påminna oss igen, om vilka verklighetfrånvända lagar har vår riksdag skapad.

  1. maj 2013 klubbade Riksdagen genom ” Lag om hälso- och sjukvård till personer i Sverige utan tillstånd. ” Sverigedemokraterna, var det enda partiet som röstade emot.

Genom det här laget, har kriminella, som uppehåller sig olaglig i Sverige, rätt att betala bara 50 kr för ett läkarbesök, 50 kr för ett tandläkarbesök och lika mycket för att hämta en medicin.

Är det rättvist för alla, som är laglig vistas i Sverige? Verkligen inte.

Det är hån mot alla svenska medborgare och de som har laglig vistelse här, alla som betalar skatt här. Hån mot alla, som avstår från bla.a. tandläkare, för att de inte har råd.

Varför har man nu för tiden så svårt att kalla saker med rätt namn.

Personer, som vistas i landet olaglig, borde därför kallas för sitt rätta namn dvs kriminella och inte ”personer i Sverige utan tillstånd”. De, som är olagliga i Sverige, borde inte finnas i Sverige överhuvudtaget och definitivt inte ha möjlighet till näst intill gratis sjuk- och tandvård.

Om ni vill ha lite mer fördjupning i ämnet, och har tillgång till internet, titta gärna på YouTube på Samhällsnytt.

Sverigedemokraterna vill riva den här orättvisa lagen. Under tiden kan vi bara hoppas att rykte om Sverige, som allas sjukvårdsparadis inte sprider sig fort över världen.

 

Milada Wurm, arkitekt SAR/MSA, SD

Ett hån mot alla som betalar skatt