INSÄNDARE ÄR SKICKAT TILL FT OCH SLA. SPÄNNANDE OM DE VÄLJER ATT TRYCKA DET. | Sverigedemokraterna i Falköping
Välkommen till SD Falköping

INSÄNDARE ÄR SKICKAT TILL FT OCH SLA. SPÄNNANDE OM DE VÄLJER ATT TRYCKA DET.

Är det sant? Titta själva.

Jag måste erkänna att jag visste ingenting om den här ”konstutsmyckningen”. Kör man bil in och ut till Falköping missar man säkerligen en gångtunnel. Tack, förresten, Falköpingstidning att ni uppmärksammade det här.
Titta på bilderna. Kan ni se, vad jag ser? Jag i alla fall ser smutsig tunnel utan belysning. Till råga på alt är utsmyckning gjort med nakna människokroppar, som tar inte hänsyn till varken perspektiv eller hur folk, som rör sig observerar närmiljö. Det ser horrible ut. Hur mycket kostade det? Jag försöker undersöka det.
Den tavlan med mexikansk konstnär skulle kanske göra sig bra i privata sammanhang. Efter tycke och smak. Kanske över soffa, och skulle definitiv betraktas rakt framifrån. Om man gillar den.
Här borde man i första hand se till att tunnel blir städat och belyst. Redan klockan fyra på eftermiddagen en mulen dag var det inte trevlig att gå här. Föreställ er, hur är det att passera där på kvällen. Om man vill smycka liknande platser, borde man tänka på helheten och inte bara slänga tavla på platser, där de inte kommer till sin rätta. 
Jag vill att skattepengar används vettig. Att miljön, som skapas för oss alla. är trevlig och inte minst trygg.

Milada Wurm 
Arkitekt SAR/MSA