Kandidat #6 | Sverigedemokraterna i Falköping

Kandidat #6

Nu kommer vi att börja presentera våra kandidater till kommunfullmäktige i Falköping. Först ut har vi #6.

Milada Wurm

Vem är du?
-Arkitekt, danslärare, Stenstorpsbo med tjeckiska rötter, som älskar Sverige och vill bo på Falbygden och i Skaraborg. Jag är envis, nyfiken, målmedveten och gillar svåra uppdrag. ⠀

Varför har du valt att engagera dig politiskt?
-Jag kände att jag inte hade ett annat val. Jag vill fortsätta att leva här. Jag vill ha tillbaka det trygga och ärliga Sverige, som jag lärde känna, när jag kom till Sverige för 27 år sedan.

Hjärtefråga i politiken?
-Ett fungerande samhälle, där vi inte slösar skattemedel. Våra gemensamma pengar skall gå till det viktigaste. Skola, äldreomsorg, sjukvård och trygghet.

Vad vill du göra för Falköpings Kommun?
-Jag vill sätta ett riktig stort mål. Som Kennedy med människan på månen. Jag vill göra allt för att Falköpingskommun blir den bästa svenska kommunen att leva i. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Det här visste ni inte om mig.
-Varje år lyssnar jag på ”Sommar i P1” och drömmer om att jag själv får spelerbjudande. I min fantasi förbereder jag programmet med fantastiska sånger och livsberättelser. I slutet av augusti slutar jag drömma och bara njuter av hösten.
Jag är också duktig med slagruta och kan känna ”currylinjer”, trots att vetenskapen säger att de inte existerar. Än så länge….