Några ord från Mattias Axner, kandidat till Skara stift | Sverigedemokraterna i Falköping

Några ord från Mattias Axner, kandidat till Skara stift

Ett kryss på MATTIAS AXNER till Stiftsfullmäktige i Skara Stift är en röst på en Sverigedemokrat som är kunnig och insatt i existentiella frågor och som tror på ett Sverige vi kan vara stolta över!

Hej på er, alla sympatisörer! Jag heter Mattias Axner och kandiderar för Sverigedemokraterna till Stiftsfullmäktige i Skara Stift. Jag bor och trivs i Skövde och har studerat filosofi på Högskolan i Skövde. Jag har också ett djupt intresse för existentiella frågor, vad som gör oss till människor och vad vårt mål här på jorden är.

Som sverigedemokrat är jag djupt oroad över den utveckling jag ser i dagens Sverige. Idag inser inte makthavare värdet av vår gemensamma kultur och historia, istället ska en mångkultur bejakas som i många fall går stick i stäv med det som svenskarna anser vara rätt och riktigt.

För mig är det en ära att få representera Sverigedemokraterna och jag vill använda mina kunskaper och erfarenheter för att driva vår politik så att Sverige förblir ett underbart land att leva i och där Svenska kyrkan är en självklar del av vårt kulturarv.
Från min barndom så minns jag med glädje skolavslutningarna i kyrkan med ”Den sommartid nu kommer” som avslutning på ett skolår. Just det ser jag som ett gott exempel på Svenska kyrkans roll i samhället och min stora förhoppning är att Svenska kyrkan även i framtiden kommer att fortsätta erbjuda glädje till barn och ungdomar.

Önskar er alla en skön sommar!

Mattias Axner
Mattias.axner@sverigedemokraterna.se
Tel: 070-239 51 96

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.