Ny samordnare för SDU Skaraborg | Sverigedemokraterna i Falköping

Ny samordnare för SDU Skaraborg

Sverigedemokratisk ungdom har nu stärkts av en trevlig och engagerad kille vid namn Marcus. Från och med nu så kommer han att fungera som kontaktperson och samordnare för SDU i Skaraborgsområdet. Nedan följer en närmare presentation av Marcus.

MacusHej allesammans!

Marcus heter jag och är en 23 årig Skövdegrabb som arbetar inom livsmedelsindustrin. Jag har nu fått äran att vara samordnare för SDU i Skaraborg och hoppas på att många kommer att vilja medverka till en trevlig organisation där vi kan diskutera och utbyta idéer under diverse aktiviteter. Angående mig själv så har jag kampsport och film som intressen förutom politik.
Viktiga frågor som intresserar mig är hur vi skall kunna skapa en starkare nationell anda där vi än en gång kan vara stolta över vad Sverige är och har varit. Jag vill även att integrations- och assimileringspolitiken skall kunna diskuteras med logik istället för känslor, vilket borde vara grunden för alla politiska frågor. Jag hoppas på att många kommer vilja medverka på våra kommande aktiviteter och att vi kan visa att vi har stort stöd bland de yngre även i Skaraborg.
Har du några frågor eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med mig så tveka inte att e-posta mig på skaraborg@sdu.nu

Med vänliga hälsningar

Marcus

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.