Styrelse SD Skaraborg | Sverigedemokraterna i Falköping

Styrelse SD Skaraborg

Josef FranssonOrdföranade
Josef Fransson, Skövde
Telefon: 0707-16 70 04
E-post: josef.fransson@sverigedemokraterna.se

Presentation: Hej! Jag är en 31 år och har varit medlem i Sverigedemokraterna sedan 2005. Jag är utbildad högskoleingenjör men har även läst kurser i bland annat Nationalekonomi. Mitt politiska intresse väcktes redan i tonåren men jag hittade inte hem till något parti förrän jag fann Sverigedemokraterna.

Jan-ÅkeVice Ordföranade
Jan-Åke Johansson, Skövde
Telefon: 0511-82208
E-post: skovde@sverigedemokraterna.se

Presentation: Hej! Jag är född och uppvuxen i Skövde. Jag har tidigare aldrig varit intresserad av politik förrän på senare tid då jag tycker att vårt fina land håller på att tappa sin neutrala, trygga profil som jag gärna skulle vilja vidarbefodra till kommande generationer. Tror benhårt på yttrande- och åsiktstsfrihet utan våld eller aggrisivitet.

Örjan ByströmAndre Vice Ordföranade
Örjan Byström, Töreboda
Telefon: 073-58 01 912
E-post: orjan.bystrom@sverigedemokraterna.se

Presentation: Hej! Är 67 år och nybliven pensionär med nyvunnen tid för politik.Startade mitt verksamma liv som stridspilot i Flygvapnet. Sedermera studier vid Uppsala Universitet med fil.kand-examen. Sedan dess jobbat som programmerare/systemerare på ”gamla” stordatorer. Tidigare moderat men sedan ett par år upptäckt SD som ett parti med mina idéer och utvecklat det. Ta gärna kontakt med mig om vadsomhelst och gärna för medverkan i arbetsgrupp för Töreboda kommun.

Oskar LindblomLedamot
Oskar Lindblom, Skara
Telefon: 0733-19 18 83
E-post: oskar.lindblom@sverigedemokraterna.se

Presentation: Hej! Jag är 28år och är född och uppvuxen i Skövde. Flyttade till Skara där jag nu jobbar som teknik konsult för ett VVS- konsult företag. Har varit politiskt intresserad sedan ungdomen, men det är först på senare tid jag har upptäckt Sverigedemokraterna och dess idéer. Har tidigare vara sympatisör för moderaterna men deras försvarsfientliga politik samt idéer om marknadsliberalism har fått mig att tänka om. Istället har jag insett att det bästa för Sverige är en Sverigedemokratisk politik där värden som nationell identitet och trygghet står som hörnpelare.

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.